Loiset – miten Kotieläimet saada ne ja mitä tehdä niistä

Kun joku mainitsee koiran loisia useimmat ihmiset ajattelevat kirppuja. On kuitenkin olemassa useita suoliston loiset, jotka voivat olla vaarallisia ja joskus tappavia koirille. Loiset voivat olla syynä olosuhteet, kuten anemia, suolitukos ja heikentynyt immuunijärjestelmä. Parasite valvonta on yhtä tärkeää kuin rokotukset perheen lemmikki.
On näkyvissä merkkejä, kun koiralla on loisia joten on valpas oman lemmikki käyttäytyminen auttaa pitämään heidät pelastaa loisia. Joitakin merkkejä tarkkailtavaksi ovat oksentelu, kuiva heittoliina, ja yskä, ripuli, haiseva uloste, laajentunut vatsa, huono ruokahalu, laihtuminen, ja todella nähdä loisia ulosteet tai oksentaa, nämä ovat vain muutamia merkkejä olemassa useita listattu resurssi tässä artikkelissa.
Koirat ja kissat voivat molemmat olla tartunnan loisia syömällä tai nuolemalla ulosteet tai ruumiinosat itseään tai muita lemmikkejä. Useimmissa tapauksissa syömällä munia tai toukkia vasemmalle muita lemmikkejä aiheuttaa infektion. Lemmikit voivat myös tehdä sopimuksia näiden loisten juomalla saastunutta tai likaista vettä.
Eläinlääkäri tekee jakkara näyte testi selvittää, minkä tyyppinen Loinen aiheuttaa ongelmia. Yhteinen loisia nähdään perheen lemmikki ohjataan erilaisia ​​ehkäisyä ja hoitoa.
Heisimato ohjataan hyvin kirppu valvonnan munat Lapamato välitetään lemmikkejä ajatellut tartunnan kirppuja. On parasta käyttää hyvän kirppu ohjaus tuote, jonka eläinlääkäri, sillä tiskin kirppu valvonta ei ole yleensä tarpeeksi vahva antamaan hyvän valvonnan kirppuja. Ei ole väliä millainen loisen lemmikkisi saattaa olla eläinlääkäri on paras konsultti hoitoon loinen.
Jotkut eläinparasiittejä voi tarttua myös ihmisiin. Sukkula, Hakamatojen, Heisimadot, Giardia ja Cryptosporidium ovat kaikki loisia, jotka voivat sopia ihmiseen lemmikkejä. Nämä loiset voivat aiheuttaa allergiaa, ruoansulatuskanavan kysymyksiä ja joskus elinvaurioita jos ei hoideta. Lapset, jotka leikkivät ja noin lemmikkieläimet ovat erityinen riskiryhmä infektion tehdä loinen ehkäisy suuri osa perheen lemmikki omistukseen.
Tapoja hallita loiset ovat yksinkertaisia ​​tässä muutamia esimerkkejä: De-mato lemmikkisi välein 3-4 kuukautta kanssa lääkitys suosittelemia perhe eläinlääkäri joka tietää lemmikkejä.
Älä anna lemmikkisi juomaan pysyvän tai huono vesi.
Älä anna lemmikkien vaeltaa vapaasti ja olla varma de-mato säännöllisesti, jos koira on vierailulla paikallisen talutin ilmainen koirapuisto.
Siivoa piha säännöllisesti, jotta ulostetta ei jää pihalla saastuminen tapahtuu.
Lääkkeet, joita käytetään de-mato tai hoitaa tartunnan lemmikki voi vaihdella tyypistä loinen, painon eläinten ja ikä eläimen. Se on parasta saada lääkitys suoraan eläinlääkärin joka tuntee lemmikin ja on hyvät tiedot mahdollisista muista taustalla ongelmia.

Leave a Reply