Harjaus Cat

Oletteko miettinyt, jos peset kissa on hyötyä kissan? Jos vastaat kyllä, niin varma että se ei ole pelkästään kissasi näyttää ja tuntuu hyvältä, mutta olet tekemässä jotain, että kissa todella hyötyä. Harjaus kissan hiukset edistää terveen ihon, kannustaa hiusten kasvua, estää hiuksia matot ja kannustaa luonnolliset öljyt ihon virtausta, mikä puolestaan ​​luo kauniin kiillon että useimmat kissanomistajat rakastavat kissoja on. Kun kaikki nämä edut kissa kun olet harjaamalla, se on helppo nähdä, että olet tekemässä oikein.
Ok, olemme päättäneet, että harjaus kissa on hyödyllistä, mutta mitä harjat käytätte? On olemassa kolmenlaisia ​​harjojen käyttää kun harjaamalla kissan. Nämä ovat kampaa tyyli harja, harja sakon harjakset ja Slicker harjalla. Kunkin harjan käytetään tietty syy. Kampa tyyli harjalla on ensimmäinen harja, joka olisi käytettävä. Tämä harja kiinni ja kaivaa esiin hyönteisten ja lian. Tämä on myös hyvä aika tarkastaa terveyden kissan ja nähdä onko ongelmia, jotka saattavat tarvita yleensä. Seuraava harja käyttö on sakkoa harjalla. Tämä harja on yksi, joka kannustaa luonnolliset öljyt ihon virtaa ja antaa takki hiukset loistaa. Tätä harjaa myös vangitsee hilse ja irtokarvat joka auttaa allergioita ja hiukset pallot, mattojen ja leviämistä. Viimeinen harja, jota käytetään on Slicker harjalla. Tämä harja ei tarvitse käyttää joka kerta kun harjaat kissa, varsinkin jos harjaa säännöllisesti. Slicker harjalla on aggressiivisempi kuin kaksi muuta harjat mainittu. Se harjakset ovat yleensä metallia, kaarevat ja samanlainen ompelu nastat. Tätä harjaa käytetään, jotta lika ja karvat Matts samalla rohkaista luonnollisia öljyjä. Harjaus Slicker tuntuu hyvältä joitakin kissoja ja muita kissat eivät pidä siitä. Opit, jos kissasi tykkää siitä tai ei.
Nyt olet päättänyt harjata kissan ja olet tehnyt matkan tallentaa saada harjat. Mikä on seuraava? Tietenkin mitä seuraavaksi on harjata kissa. Tämä voi olla melkoinen urakka, jos kissa on jo kasvanut ja ei ole koskaan harjata. Se on helpompaa, jos aloitat harjaamalla, kun he ovat pentuja. Harjaa kissa muutaman minuutin kerrallaan, kun olet aloittamassa ja lisätä aikaa kuin voit. Lopulta kissa oppii voit harjata, se voi jopa nauttia tämän huomiota se saa.

Leave a Reply